Gaspar`s

Reikia kažkaip atsigauti ir baigti skraidyti padebesiais☁️☁️
Su merginom taip… na taaaaip skaniai pavakarieniavom #Gaspar‘s restorane, kad nebesinori grįžti į niūroką ir beskonę kasdienybę.

 

#LaCordonBlue mokyklą Londone baigęs virtuvės šefas #GasparFernandes, kilęs iš Indijos, čia kuria gastronominius stebuklus.
Tas jausmas, kai burnoje ir sūru, ir rūgštu, ir jauti kiekvieną ingridientą, o
paskutinė nata dar ir aitri arba salstelėjusi. Ai… Ką čia bepridursi. Duokdie turėti pakankamai pinigų lankytis tokiuose restoranuose, draugų, palaikančių kompaniją ir laisvų staliukų. Tikrai, rezervaciją reikėtų turėti, nes tai nedidelis, mielas restoranas Vilniaus senamiestyje, jau pelnęs puikių įvertinimų ir turintis savo nuolatinę publiką
👨‍🍳