Miso sriuba

2018-10-25
Gal ir nesąžininga iš mano pusės dalintis šiuo receptu, nes miso pastos yra tik specializuotose parduotuvėse. Bet… O… Gal… Tačiau… ir jūs netyčia turite Promo cash&carry kortelę?! Dar girdėjau, kad miso pastos yra ekologiškų prekių parduotuvėse bei tikrai mačiau Assorti.
Taigi! Pasaulinė virtuvė – ranka pasiekiama, o gastronominiams patyrimams tereikia keleto ingredientų!
1 L daržovių arba tikrojo japoniškojo sultinio (dashi). Puikiai tinka paprastas daržovių sultinys, patikėkit 😉
50 g miso pastos;
50 g gabalėliais pjaustyto tofu;
Šviežių svogūnų pabarstymui.
Užvirusį sultinį nuimame nuo kaitros, įmaišome miso. Sumažinę kaitrą iki nedidelės, įmetame tofu ir lengvai paverdame 2 minutes. Puošiame svogūnais.